dinsdag 13 juli 2010

CEO Belgacom bevestigt het CUBIGO concept?

Een paar dagen geleden ontving ik van een oude klasgenoot van mij een zeer interessant artikel. Het was eigenlijk een interview met de CEO van het bedrijf waar hij reeds jaren actief is. Volgende passage trok vooral mijn aandacht:

'Bellens heeft een droom... "De complete integratie tussen alle vormen van communicatie. Beeld je in: je hebt een beeldscherm in huis of op kantoor, met daarop een hele reeks icoontjes die elk verwijzen naar applicaties of toepassingen die voor jou belangrijk zijn," beschrijft Bellens. Je koopt (en betaalt) enkel nog de applicaties die jij belangrijk vindt.'

Bron: Magazine 'Ondernemers' jaargang 11 / juni 2010 (Voka)Het leek wel of hij het over CUBIGO had? Alleszinds is dit een mooie vondst in de zoektocht naar de bevestiging dat CUBIGO wel degelijk een gigantisch potentieel heeft. Ik zal Mr. Bellens binnenkort eens een CUBIGO touchscreen sturen. ;o)


De eerste versie van het CUBIGO wordt een van de komende weken officieel gelanceerd. Meer info vind je op www.cubigo.com.

Het originele extract uit het artikel vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten