zaterdag 3 juli 2010

Leuke blogpost over CUBIGO vs. Symbaloo

Een paar dagen geleden ben ik op een leuke blogpost over ons product CUBIGO terecht gekomen: Weblog RCS.

De auteur van de blog vergelijkt in het artikel CUBIGO met Symbaloo, een soort eenvoudige startpagina waarbij elk van je favoriete URL's wordt voorgesteld door een blokje. Het grote verschil is dat CUBIGO een volwaardige applicatie voor touchscreens is, terwijl Symbaloo enkel links voorziet naar andere websites. CUBIGO bestaat in feit uit allemaal kleine programmaatjes, maar waarbij je wel steeds in de 'CUBIGO-omgeving' blijft. Bij Symbaloo kom je steeds weer op een 'gewone' website uit, die meestal niet is gemaakt voor het gebruik op een touchscreen.

Binnenkort zal er op CUBIGO ook een 'blokje' (programmaatje) beschikbaar zijn om je favoriete websites gemakkelijk te beheren en te openen. Neem zeker eens een kijkje op de website van CUBIGO waar je gratis kan registreren en de toepassing kan gebruiken.


CUBIGO


SYMBALOO

3 opmerkingen:

 1. De link naar de cubigo website werkt niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dit cubygo systeem ook geschikt voor gehandicapten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste anoniem,

  CUBIGO is zeker geschikt voor gehandicapten, en de belangrijkste redenen hiervoor zijn dat het eenvoudig is, en gebruikt kan worden op een touchscreen. Veel hangt natuurlijk ook af van de soort handicap.

  Om dit te testen kan je gratis registreren op www.cubigo.com/cubigo en de toepassing proberen. Dit kan op een gewone PC of laptop met de muis, maar nog beter zou een touchscreen zijn.

  Indien je nog verdere vragen hebt mag je mij altijd contacteren op ghouben@cubigo.com.

  Veel succes!

  Geert

  BeantwoordenVerwijderen