woensdag 8 september 2010

VISIORI v2 gelanceerd!

Met VISIORI is het in 2008 allemaal begonnen voor ARISTOCO. VISIORI is een montuurvergelijkingssysteem voor klanten van opticiens. Mensen die een bril dragen kunnen zichzelf met een nieuwe bril niet duidelijk in de spiegel zien, omdat de brillen in de rekken geen glazen op sterkte bevatten. "Hoe sta ik met deze bril?" is dan ook een vraag die veel voorkomt. Met VISIORI hebben we dit probleem op een zeer eenvoudige manier proberen op te lossen.

VISIORI v1

Klanten die een nieuwe bril opzetten gaan voor een VISIORI scherm staan, nemen zeer eenvoudig enkele foto's van zichzelf (vooraanzicht, zijaanzicht enz.), en zetten dan hun eigen bril terug op om zichzelf met het nieuwe montuur te bekijken op de foto's. Op die manier kunnen deze mensen eindelijk zelf hun bril kiezen! De foto's kunnen ook per 4 op het scherm getoond worden om sneller te kunnen vergelijken. Ook 'onthoud' je met VISIORI welke brillen je reeds gepast hebt, door de foto's van diegene die je niet mooi vindt te verwijderen en de anderen te bewaren.


VISIORI v2

Eind 2008 werden 45 toestellen geinstalleerd in Pearle en Eye Wish Groeneveld winkels in Nederland. In 2009 volgde Belgie en Luxemburg met 50 toestellen voor de grootste winkels. In 2010 werd gestart met de ontwikkelingen van VISIORI v2. Deze versie is gebouwd op het CUBIGO platform, waardoor het zeer eenvoudig wordt om de systemen van op afstand te beheren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Een van de nieuwe features is het doorsturen van de gemaakte foto's per email naar jezelf of naar familie of vrienden om hun mening te vragen. Ook de gebruikersinterface werd in versie 2 verbeterd, alsook de handleiding, website, branding, enz. Het volledige product werd met andere woorden in een nieuw kleedje gestoken.

De kaart hieronder toont de opticiens die momenteel VISIORI v2 gebruiken.VISIORI klanten weergeven op een grotere kaart

Hoe ziet de toekomst er uit? Eerst en vooral zal de verkoop naar zelfstandige opticiens in de Benelux worden verdergezet, evenals het verder uitbreiden van het aantal installaties in winkels van ketens. Daarnaast zal geleidelijk worden gestart met de verkoop in het buitenland. Ook hier liggen nog enorme opportuniteiten.

Dus, als u een nieuwe bril gaat kopen, zoek dan even een opticien die VISIORI heeft... ;o) Neem zeker eens een kijkje op www.visiori.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten