zaterdag 18 september 2010

CUBIGO op Computerfestival Eurosys - TERUGBLIK

Op 1 september werd CUBIGO v1 officieel gelanceerd. Het eerste grote evenement waar CUBIGO aanwezig was, was het Eurosys Computerfestival op 3,4 en 5 september. In totaal zijn er meer dan 10.000 bezoekers geweest. De stand van CUBIGO zag er als volgt uit:


CUBIGO werd gedemonstreerd op de nieuwe HP Touchsmart all-in-one PC met touchscreen. In feite is CUBIGO een website (www.cubigo.com) die op elke PC of touchscreen kan gebruikt worden.

Bezoekers die langskwamen op de CUBIGO stand, kregen een uitgebreide demo en konden ter plaatse registeren voor de gratis versie. Wanneer met een PC of laptop kocht bij Eurosys tijdens het weekend, kreeg eveneens het CUBIGO Comfortpakket (ter waarde van 59,95 euro) gratis.

In totaal hebben op de 3 dagen zo'n 500 personen zich op de stand van CUBIGO geregistreerd voor de gratis versie, waardoor we van een groot succes konden spreken. De bezoekers die ons seminarie bijwoonden ontvingen allen een voucher die recht geeft op het CUBIGO Comfortpakket.U kan zelf ook gratis registreren voor CUBIGO op www.cubigo.com. U krijgt 10 blokjes gratis. Check it out!

2 opmerkingen:

 1. allemaal goed en wel maar silverlight nodig en dat werkt niet op gelijk welke pc dus dit is nog niet voor iedereen weggelegd
  kon wel al eens kijken bij mijn ega hoe het werkt, maar de link naar google oa werkt niet en de zelfgemaakte link ook niet ,
  't pricipe is oké maar toch nog werk aan de winkel zoals waarom werken de linken niet in de paginas die je te zien krijgt....
  ik gebruik zolang nog symbaloo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie! Silverlight is toch al vrij standaard aan het worden op Windows PC's, en er zijn toch aan aantal voorbeelden: veel meer programmeerkracht, auto. aanpasbaar aan verschillende schermgroottes zonder kwaliteitsverlies, animaties enz.

  Het voordeel tov Symbaloo is dat er heel wat applicaties in CUBIGO zelf zijn uitgewerkt, zodat je niet naar de 'website' moet. En alles is gemaakt om te gebruiken op een touchscreen.

  Het al dan niet werken van de links heeft te maken met de popup blocker van de web browser. Welke browser gebruik je?

  BeantwoordenVerwijderen