dinsdag 20 september 2011


Lokale ondernemers die samenwerken en een webwinkel beginnen; we zien het steeds vaker. Nieuwste spelers op de markt zijn vier winkeliers uit Twente die een webwinkel startten onder de naam Twentevers. Een groenteman, een bakker en een slager verkopen hun waren nu online voor iedereen uit de buurt.

Zo’n stap kan gezien worden als een poging om de concurrentie met online ondernemers, die steeds meer terrein winnen, aan te gaan, maar zoveel concurrentie is er online nog niet in de etenswarenbranche. Het is dan ook vooral een extra service richting de klanten. “Er zijn steeds meer mensen die weinig tijd hebben en daardoor niet naar de winkel kunnen komen. Ook voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn, is het een ideale service”, aldus groenteman Gert-Jan Wiemerink op GoorsNieuws.nl.

Stenen winkeliers werken online samen

Desondanks lijkt het een trend te worden voor offline ondernemers om hun krachten te bundelen en zich samen online te presenteren in een webwinkel. Eerder werd Topshoe.nl gelanceerd, een samenwerking tussen 22 schoenenverkopers die samen 35 stenen winkels hebben. En de website Twentevers.nl is een uitbreiding van het concept dat in Zuid-Holland draait onder de titel RegioVers.

Cubigo is speciaal ontwikkeld om deze (digitale) behoeften voor zowel de handelaar  als de consument in te vullen.

Cubigo is zeer eenvoudig in gebruik, richt zich lokaal tot de consument en brengt deze in verbinding met  de handelaren, het verenigingsleven, wijken en gemeenten.


Gratis registreren voor de particulier kan op www.cubigo.com . Handelaren en verenigingen sturen best eerst even een berichtje naar info@cubigo.com.

Bron: www.webwinkelweblog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten